Bárcsak megölelne

Sokféle szerelem létezik. Van a barátságból szerelem, mikor rájössz, hogy a legjobb barátod mennyire kedves és törődő veled. Van a szerelem első látásra, amiben kevesek hisznek. Van az örökké szerelem, ami mindenkit boldoggá tesz, és van az egyoldalú szerelem, amitől minden ember tönkremegy.


Csak arra tudsz gondolni, hogy milyen lenne, ha megölelne. Szülinapodra csak annyit kérsz, hogy rád mosolyogjon. Minden este elhatározod, hogy nem leszel belé szerelmes, de másnap reggel a terved meghiúsul. Nem tudod megmagyarázni, hogy miért szereted, hisz ő a neved sem tudja. Ez az egyoldalú szerelem.
Sokan úgy próbálják felhívni magukra a figyelmet, hogy agyonsminkelik magukat, és facebookon próbálnak menősködni. Ez nem megoldás! Nem kell egy tonna smink, se menőzés, ahhoz, hogy észrevegyen! Elég, ha rámosolyogsz, ha veled szembe jön. Ha nem kezdesz el neki írogatni. Ha kijön az osztályból, ne szaladj be nevetgélve a barátnőiddel, mert az nagyon feltűnő. Légy önmagad! HA ÖNMAGADÉRT NEM SZERET, NE VÁLTOZZ MÁSSÁ, AZÉRT HOGY ELFOGADJON!

Népszerű bejegyzések